Star Rat Enterprise

Az Enterprise űrhajó (angol villa stílusú patkánylak) a felfedező hajlamú föderációs csapat lakhelye. A legénység: Jean-Luc Picard kapitány, Worf hadnagy és Data parancsnokhelyettes. Jellemük erősen hajaz a nevükre, vagyis a Star Trek szereplők tulajdonságait viselik. Légy üdvözölve a patkányflottában! Janeway kapitány és Q rendhagyó bejegyzései a holofedélzetről.

Patkány TV

A képernyő két oldalán lévő nyilakkal tudsz lépkedni a videók között.

Holoregény 5234. rész: A legénység ma sem ismer lehetetlent

2008.10.12. 22:25 - Captain Kate

A felderítés folytatódik. Amint legénységünk veszélyt észlel, a berendezést és a környezetet nem kímélve szedi miszlikbe a gaz betolakodót. Volt-e ott valóban valami, vagy csak a borgok űztek tréfát velük? Nem számít, az áldozatokat eltakarítjuk, és a bátor csapat folytatja a küldetést.


Worf biztonsági főnök rettenthetetlenül néz szembe a veszélyekkel a párnák és takarók dzsungelében. Rossz nyelvek szerint nyitott szemmel szunyókál, de a rosszindulatú pletykálók nem látták, hogyan startol el leshelyzetből villanásnyi idő alatt, és veti rá magát a kifli képében megjelenő veszélyforrásra. Na ugye.


A pohár alján probiotikus, őszibarackos joghurtital, a mai kedvenc az itallapról. A folyadék megszerzése a következőképpen történik: hátsó mancsokkal megkapaszkodás, előrehajolás, némi egyensúlyozás farokkal, lenyúlás, tenyérben ital felemelése, tenyérből kiszürcsölés, a végén a tappancsok lenyalogatása. Ez az igazi zen élmény, lassan kiélvezni az élet minden cseppjét! 

Paparazzo fotósunk elkapott néhány pillanatot Data parancsnokhelyettes egy napjából, íme:


 


 

 

 

 

A jóindulatú, "háromig sem tudok számolni" arckifejezés senkit ne tévesszen meg, Data villámgyors és agyafúrt. A patkány mindig tudja, mire készülsz, különösen, ha te szeretnéd, hogy bemásszon a helyére és aludjon, miközben ő még játszana pár órácskát.


Az ógörög festészet helyett Data-t jobban lekötik a zsilipajtó működésének rejtélyei. Biztos, hogy itt lehet átjutni, de lássuk csak, hogyan is nyílik pontosan?


"Az imént láttam itt eltűnni egy idegen életformát. Beleolvadt a hajótestbe, vagy telepatikusan befolyásolta valaki a pozitronjaimat és csak hallucinálok?"


Később, a holofedélzeten: "Most én vagyok Don Android, a szotyicsempész banda teljhatalmú feje. Ne közelíts, Antonio, csak ha hoztál sült husit váltságdíj gyanánt!"


Jean-Luc Picard kikapcsolódásképpen a huszonegyedik századi, primitív kompjúterekkel bütyköl. A huszonnegyedik században élve nem érti, miért használt bárki is valaha vindózt a Földön.


Egy kék szemű, sármos pasi az űrből. Patkánylányok, vigyázzatok a szívetekre! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starrat.blog.hu/api/trackback/id/tr12710716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ricanta · http://ricanta.gportal.hu 2008.10.13. 10:35:29

Írtam neked ratmania-n, látom, hogy még mindig nem olvastad :( összevesztél a fórumal?


süti beállítások módosítása