Star Rat Enterprise

Az Enterprise űrhajó (angol villa stílusú patkánylak) a felfedező hajlamú föderációs csapat lakhelye. A legénység: Jean-Luc Picard kapitány, Worf hadnagy és Data parancsnokhelyettes. Jellemük erősen hajaz a nevükre, vagyis a Star Trek szereplők tulajdonságait viselik. Légy üdvözölve a patkányflottában! Janeway kapitány és Q rendhagyó bejegyzései a holofedélzetről.

Patkány TV

A képernyő két oldalán lévő nyilakkal tudsz lépkedni a videók között.

Előjáték

2008.09.05. 19:19 - Captain Kate

Címkék: kisállat patkány rágcsáló patkánytartás hobbipatkány

Captain Kate személyes napló, Csillagidő 23080905

Az aggódó szülők minden hozzáférhető információt összeolvastak, és ahogy szokott lenni, bizonyos kérdésekben a "szakirodalmak" homlokegyenest ellentmondanak egymásnak. Igyekszünk nem aggódni, de legalábbis lazán viselkedni :)

Nálunk minden home-made. Úgy is mondhatnám, hogy Q véresre dolgozta a seggét a ketreccel. A ketrec 120 centi magas, 80 cm széles és 50 cm mély; könnyen tisztítható, műanyag bevonatú bútorlapból készült. Az ajtókeret cseresznye színűre pácolt, lakkozott fa. A földszinten toalett, bújócső és kétemeletes kartonház foglal helyet, több feljáróval az első emeletre. Itt egy szellős, műanyag vázú házikó található, amelynek tetején lévő alvózsebben (mely egy szebb napokat látott csipkeruhából készült) alakította ki Picard kapitány egyik lakosztályát. Itt található a nagy népszerűségnek örvendő Hal (eredetileg macskáknak való kaparó) illetve a kipárnázott kis félemelet is. Az első és második emelet között holofedélzetnek is beillő légtornász-paradicsomot alakítottunk ki, kétemeletes függőággyal és egy extra alvózsebbel, valamint kellő mennyiségű szétcincálható vécépapírral. A legnagyobb királyság azonban mégiscsak a felső emelet; joggal mondhatjuk, hogy ez az Enterprise hídja, ahol a legénység a legtöbbet tartózkodik. Az itteni, kartonból készített bújócső Data parancsnokhelyettes kedvelt alvóhelye, de Worf hadnagy is szívesen alszik idefent. A plafonról lógó, mosható huzattal borított és ablakkal ellátott kis házikót a kapitány jelenleg élelmiszerraktárként használja, minden bizonnyal a nagy meleg miatt. Hűvösebb időben előreláthatólag nagy népszerűségnek örvend majd a házikó szőrmeborításos padlója.

A felszerelés lecserélhető, illetve mosható.

Lehet, hogy egy kicsit túlzásba vittük a dolgot?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Enterprise űrhajó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Data és Worf a Hídon (aka második emelet)

A bejegyzés trackback címe:

https://starrat.blog.hu/api/trackback/id/tr95659145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása