Star Rat Enterprise

Az Enterprise űrhajó (angol villa stílusú patkánylak) a felfedező hajlamú föderációs csapat lakhelye. A legénység: Jean-Luc Picard kapitány, Worf hadnagy és Data parancsnokhelyettes. Jellemük erősen hajaz a nevükre, vagyis a Star Trek szereplők tulajdonságait viselik. Légy üdvözölve a patkányflottában! Janeway kapitány és Q rendhagyó bejegyzései a holofedélzetről.

Patkány TV

A képernyő két oldalán lévő nyilakkal tudsz lépkedni a videók között.

Burzsoá villatulajdonos egópatkányok művelődnek

2008.09.19. 00:33 - Quetzalcoatl

 A mai nap eseményei röviden.

1. Worf egója súlyos sérülést szenvedett, amikor rádöbbent, hogy a könyvtárból kölcsönzött könyvek és disszertáció jegyzetek közötti alagútépítést Q nem értékeli, és rosszallását nemcsak verbálisan képes kifejezésre juttani. Miután megfogták és levették az íróasztalról, Worf mély depresszióba esett, és hosszú percekig mélységes világfájdalommal eltelve ücsörgött mozdulatlanul. Bizonyára már arra készült, hogy ősi klingon szokás szerint máglyát rakjon a szotyolahéjakból, és a méltóságán esett sérelem felett busongva menjen a harcoshoz illő halálba, amikor Q az orra alá dugott egy paprikacsutkát. Worf ezután a paprikával a szájában, hatalmas négylábas ugrásokkal a könyvespolc alá távozott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Data parancsnokhelyettesben feltámadt a vágy az emberi irodalom tanulmányozására, ezért minden ügyességét bevetve próbált eljutni a könyvekhez. Olvasni még nem láttuk, de ennek bizonyára az az oka, hogy előbb fel kívánja térképezni a teljes könyvtárat, hogy aztán tudományos alapon választhasson olvasnivalót. Worf is körbenézett a könyvespolcon, de miután konstatálta, hogy nem ehetőek, megvető vállrándítással továbbállt. A kapitány nem érdeklődik különösebben a könyveink iránt - ő már az összeset olvasta. 

 

3. A nap csúcspontját az a pillanat hozta, amikor Kate fölfedezte Data titkos élelmiszerraktárát az ágyneműtartóban. No comment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Miután a kartonházat higiéniai okok miatt kihajítottuk, az alsó fedélzet két új, műanyag házikóval bővült. Úgy tűnik, ezek leginkább a kapitány lakosztályául szolgálnak majd. Ezen kívül bevezettük a keményfa almot is, ami a fenyőalommal ellentétben nem tartalmaz illóolajokat, így nem káros a légutakra nézve. Ez az alom, kombinálva csutkaalommal és kevés szénával, egy erdő aljnövényzetének benyomását kelti. Rendszeresítettünk egy földes dobozkát is, hogy Jean-Luc hódolhasson régészeti szenvedélyeinek; a projekt azonnal nagy sikert aratott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starrat.blog.hu/api/trackback/id/tr10670736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása