Star Rat Enterprise

Az Enterprise űrhajó (angol villa stílusú patkánylak) a felfedező hajlamú föderációs csapat lakhelye. A legénység: Jean-Luc Picard kapitány, Worf hadnagy és Data parancsnokhelyettes. Jellemük erősen hajaz a nevükre, vagyis a Star Trek szereplők tulajdonságait viselik. Légy üdvözölve a patkányflottában! Janeway kapitány és Q rendhagyó bejegyzései a holofedélzetről.

Patkány TV

A képernyő két oldalán lévő nyilakkal tudsz lépkedni a videók között.

Kiküldetés

2008.09.13. 23:00 - Captain Kate

Csillagidő 23080913              Captain Janeway személyes naplója

 
Ma újabb felfedezések és kalandok vártak a legénységre. Worf kissé még mogorva (nomen est omen), és elhárítja a közeledési kísérleteket. Szerintem, mivel ő a domináns a csapatban, herótot kap, ha a hátát próbálják megérinteni, mivel ez általában a domináns előjoga az alárendeltekkel szemben. Vagyis ez az elméletem, de előfordulhat, hogy komplett hülyeség.
 
Azért Worf nagyon jó arc, megveszik az édes italokért (Apenta málnalé, csökkentett kalória, 18kcal/1 deci, nem cukros), kiisza a tenyeremből is. Ő egy tudatos, macsó hím, gyakran táncoltatja a bicepszét és leosztja a többieket, de ebből nincs gond, mert Data rögtön a hátára vágja magát és a kicsi pláne nem fél tőle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jean-Luc eddig félénken viselkedett, nem vett részt a felderítő küldetésekben, de a füvezés neki is gyengéje. Egy jó kis fűföld-túrásra azért kióvakodott az űrhajó védett falai közül. Ma Q a földes bödön meghosszabításának álcázta magát, és be is jött a taktika. Jean-Luc minden látható para nélkül túrázgatott fel-alá a pulcsiján, szimatolás, odabújás, öröm volt nézni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
És az esti kabaréjelenet: Worf, a kényelmes és Jean-Luc, a pici már fenn szöszmötölnek a replikátorral, holofedélzettel, miegyebek, Data épp most mászott ki az ágyban, párnák közt megejtett szunyókálás után és figyelmes, "mit lehet itt rendbontani?" szemekkel szaladgál. Pakolunk, sepregetünk, közeleg a lefekvés ideje, és ezt ő pontosan tudja. Azonnali hatállyal berombol a könyvespolc alá és ártatlan, "én nem is sejtem, mit vártok tőlem" ábrázattal rágcsálgat valamit. A balek szülők, nevelői tekintélyükben bízva, hasra vágják magukat a parkettán és "Gyere ki, édesem, gyere elő, Data" gyenge szöveggel próbálják megfűzni. Data, a mit sem sejtő pókerarc "Még mit nem, pancserok!" vigyorral, kényelmesen sétálgat. A küldetés vége, hogy a szülők tekintélyük morzsáit összecsipegetve elkullognak és intézni kezdik esti dolgaikat. Erre hősünk előbúvik és elindul szokásos ellenőrző körútján. Biztonsági csapatunk út közben lefülelte és visszatranszportálta a parancsnoki hídra. 
 

Data szimatol

A bejegyzés trackback címe:

https://starrat.blog.hu/api/trackback/id/tr28662475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása