Star Rat Enterprise

Az Enterprise űrhajó (angol villa stílusú patkánylak) a felfedező hajlamú föderációs csapat lakhelye. A legénység: Jean-Luc Picard kapitány, Worf hadnagy és Data parancsnokhelyettes. Jellemük erősen hajaz a nevükre, vagyis a Star Trek szereplők tulajdonságait viselik. Légy üdvözölve a patkányflottában! Janeway kapitány és Q rendhagyó bejegyzései a holofedélzetről.

Patkány TV

A képernyő két oldalán lévő nyilakkal tudsz lépkedni a videók között.

Füvezés

2008.09.13. 00:27 - Quetzalcoatl

Még csak pár napja vannak itt, de már megvolt az első füvezés. O tempora, o mores... ezek a dögök megőrülnek a fűért, nem egyszerűen legelnek, de egyenesen kényszeredett botanikai és földtani tanulmányokat folytatnak. Nem mintha csodálkoznék. A kapitány régészeti szenvedélyének is hódolhatott füvezés közben. Mi is érdekelhetne jobban egy halandó patkányt, mint a fű? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talán a sör. Megvolt az első sörözés is. Igaz, ez nem volt betervezve, de a macsó klingon nem bírt magával, és mindenképpen be akarta bizonyítani, hogy a kocsmában is talpig férfi. Az echinacea immunerősítő alkoholos tinktúrát, amit a tüsszögésére kap, bezzeg kiköpi. Viszont erősödik a gyanúm, hogy Kate meg akar mérgezni; a patkányok által összenyálazott sört, cukros vizet és echinaceát, amit gondosan összeöntögettünk egy piszkos pohárba kiöntés céljából, egy szórakozott mozdulattal letette az asztalomra, én meg lazán felhajtottam... asszem jobb lesz, ha innentől figyelek.

Íme, a befüvezett legénység:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starrat.blog.hu/api/trackback/id/tr3661123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása