Star Rat Enterprise

Az Enterprise űrhajó (angol villa stílusú patkánylak) a felfedező hajlamú föderációs csapat lakhelye. A legénység: Jean-Luc Picard kapitány, Worf hadnagy és Data parancsnokhelyettes. Jellemük erősen hajaz a nevükre, vagyis a Star Trek szereplők tulajdonságait viselik. Légy üdvözölve a patkányflottában! Janeway kapitány és Q rendhagyó bejegyzései a holofedélzetről.

Patkány TV

A képernyő két oldalán lévő nyilakkal tudsz lépkedni a videók között.

Toborzás: the first contact

2008.09.06. 23:32 - Captain Kate

Csillagidő 23080906 Captain Kate személyes naplója

Mint leendő örökbefogadó szülők, kellően izgatottak vagyunk (urambocsá, be vagyunk rosálva), amikor megérkezünk a tisztképzőbe (értsd: a kedves tenyésztő néni pincéjébe). A patik helyesek, csipognak, a nyitott ajtón pillanatokon belül megjelenik a szimat orruk. Ámulunk, csábulunk, várjuk, ki milyen bátor. Kettő azonnal mászik és érdeklődik, egy harmadikról megtudjuk, hogy nagyon édes, bújós fajta, de ő jelenleg tömi a pofit a napi fejadag hallal. Hamar kiválasztjuk a legénységet: egy pezsgőszínű, négy hónapos, egy vadas (sötétszürke), 120 napos ( ;-) ) és egy csuklyás, két hónapos hímet (utóbbi fehér pocakos, a fején és a hátán ezüst csíkkal) - ők, sorrendben, Data, az emberlelkű android, Worf, a klingon biztonsági főnök és Jean-Luc Picard kapitány személyesen (nevek a Star Trek sorozatból átvéve). Hazafelé a leendő legénység az űrkompban utazik, kicsit rémültek és nem értik az új környezetet, zajokat, de Csillagflotta kadéthoz méltóan, bátran viselkednek. Hazaérve az űrhajó viszont azonnal tetszést arat (nem hiába, csúcstechnológia :-) ). Hamar felfedezőútra indulnak és eszegetik a fogadásukra elrejtett falatkákat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Első nap az Enterprise űrhajón

A bejegyzés trackback címe:

https://starrat.blog.hu/api/trackback/id/tr59659605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása