Star Rat Enterprise

Az Enterprise űrhajó (angol villa stílusú patkánylak) a felfedező hajlamú föderációs csapat lakhelye. A legénység: Jean-Luc Picard kapitány, Worf hadnagy és Data parancsnokhelyettes. Jellemük erősen hajaz a nevükre, vagyis a Star Trek szereplők tulajdonságait viselik. Légy üdvözölve a patkányflottában! Janeway kapitány és Q rendhagyó bejegyzései a holofedélzetről.

Patkány TV

A képernyő két oldalán lévő nyilakkal tudsz lépkedni a videók között.

Terepbejárás

2008.09.14. 23:00 - Captain Kate

Csillagidő 23080914      Captain Janeway személyes naplója

Ma szalma anyuka voltam, és mikor kezdenek el megvadulni a kicsik? Ilyenkor, természetesen. Worf biztosan megálmodta, milyen helyeket akar mindenképp lecsekkolni a mai kiküldetésen, és amit egy patkány akar, azt keresztül is viszi. Biztonsági főnökünk ellenőrzést tartott, immár a második szinten. Az asztal bejárásakor még csak rászóltam (bűnbánó lemászás, majd amikor nem néztem oda, visszaólálkodás). Öt perc múlva a másik asztalt is birtokba vette, kapitányi tekintélyemet bevetve innen is leparancsoltam. Ekkor célozta meg a székre halmozott, másfél méteres jegyzetkupac tetejét, ahol gondolatokba merülve szöszmötölni kezdett. A pillanatnyi figyelemkiesést kihasználva átfogtam a kis derekát és lepottyantottam a földre, na ezen a ponton vetette rám anyagyilkos klingon pillantását, és tüntetően nem vette el az ételt a kezemből egész este (azért később az echinaceás édes vizet (fúj) kilefetyelte a kézben tartott kanálból).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jean-Luc továbbra is sztárként viselkedik, Data-tól eltanulta a pólóm alá bemászást és ott rosszalkodást (igen, imádják és mindkettő fiú), teljes bizalommal lopkodja a kezemből a fincsiket.
 
Data-val megint eljátszottuk a késő esti bújócskát, de némi rábeszélés után előmászik a ketrec mögül és ártatlan képpel (fogalmam sem volt, hogy már lefekvés van) bevonul. Még durcizik egy kicsit, de hat óra játék után valahogy nem hiszem el neki.
 
Az első héten önbizalomszerzés volt, kajálás és randalír, de kupaktanácsot tartottunk és úgy döntöttünk, változtatunk a játékszabályokon. Majd beszámolok az eredményekről. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Q kiegészítése: csak aztán a nagy rendszabályozásban nehogy úgy járjunk, mint az egyszeri kormányzat... a végén még arra jövünk haza, hogy három patkány üvöltözik a ketrecajtóban, a csipkepárnából készített transzparenssel hadonászva, hogy "demokráciát!"

A bejegyzés trackback címe:

https://starrat.blog.hu/api/trackback/id/tr33664710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Captain Kate 2008.09.15. 17:01:40

ettől nem félek, eddig még mindig elérték, amit akartak :)
Jean-Luc egyszerűen imádnivaló!


süti beállítások módosítása